Over ons

Ontstaan van Judo Hoeilaart

De club werd opgericht in 1980 na een initiatie georganiseerd door de gemeente Hoeilaart. Er was zoveel interesse van Hoeilaartse jeugd dat de heer Roger Charlier het initiatie nam om een club te starten zodat Judoclub Budo no-ki Hoeilaart het daglicht zag.

Na Roger namen nog andere trainers de leiding op zich: Herman Devillé (†), Roger Uyterhaegen.

Momenteel onder leiding van onze hoofdtrainer Alan Deboi en de hulp van de andere trainers mogen we zeggen dat de club weer in de lift zit, of beter gezegd de judo.

Veelgestelde vragen

De minimum leeftijd in onze club is 6 jaar. Een maximum leeftijd hebben we nog niet gevonden.

Je kan op ieder moment tijdens het jaar onze trainingen komen bekijken en vervoegen. Er zijn steeds voldoende judoka’s aanwezig die de nieuwe leden zullen begeleiden.

We bieden steeds een aantal proeflessen aan, zodat je zonder verplichtingen in contact kan komen met judo. Voor de proeflessen volstaat een lange trainingsbroek + t-shirt. Tijdens deze proeflessen is er een verzekering voorzien.

Wist je dat je een financiële tegemoetkoming kan krijgen van jouw ziekenfonds? Elk ziekenfonds heeft zijn eigen tarieven en voorwaarden. Meestal krijg je een deel terugbetaald van je jaarlijks lidgeld. Bij sommige krijg je eveneens een kleine compensatie voor deelname aan sportkampen.
Raadpleeg de website van je ziekenfonds of vraag hen naar informatie.

Woord van de voorzitter

Het is voor mij een eer om als voorzitter de club te mogen leiden. Als judoka van het eerste uur weet ik maar al te goed wat er leeft op de “tatami” en hoe we onze sport naar buiten moeten brengen. De club heeft in haar bestaan reeds heel wat gerealiseerd. Dit is nu ook te zien met de komst van onze website en daar zijn we uiteraard fier op.

Gunter Denayer

Probeer het zelf eens.

Schrijf je in voor een proefles.

Contactgegevens

Sponsors

Judo Hoeilaart